Judith is jongerenambassadeur bij Rijksmuseum Boerhaave!

In het Rijksmuseum Boerhaave waan je je in een andere wereld: je ontdekt de geschiedenis van de wetenschap. Van het anatomisch theater en de eerste kunstnier tot oude skeletten en de actuele energietransitie. Hoe maken we het museum ook voor jongeren écht interessant? Dat is de vraag die Judith gaat beantwoorden. Samen met een andere jongerenambassadeur adviseert Judith het museum, bezoekt de tentoonstellingen, gaat in gesprek met de curator én bedenkt een jongerenevent voor de Museumnacht in Leiden.

Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten voor updates over Judith bij Rijksmuseum Boerhaave!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer