Lise is jongerenambassadeur bij Vluchtelingenwerk Nederland!

Jongerenambassadeur Lise gaat aan de slag bij Vluchtelingenwerk! Als jongerenambassadeur levert ze een bijdrage aan het project Wake Up Your Mind. Samen met 2 anderen denkt ze mee over hoe en waar Vluchtelingenwerk jongeren het beste kan werven. Zo brengen ze de bestaande wervingskanalen in kaart en gaan ze deze analyseren en evalueren. Heel veel succes alledrie!

Benieuwd naar de vorderingen van Lise? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer