Liselot is jongerenambassadeur bij het Beatrix Kinderziekenhuis!

Voor jongerenambassadeur Liselot is het Beatrix kinderziekenhuis de perfecte match, zij ziet zichzelf later werken binnen de geneeskunde met kinderen. Over de reden dat ze aan de slag wilde als jongerenambassadeur zegt ze: “Juist jongeren kunnen goed helpen bij het tekort aan verpleegkundigen, omdat zij zich het beste in de belevingswereld van jongeren kunnen verplaatsen.” Wat zou de perfecte droomplek voor jou zijn? Meld je aan en laat het ons weten!

Benieuwd naar de vorderingen van de jongerenambassadeurs? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer