Micky is jongerenambassadeur bij de Reclassering!

Jongerenambassadeur Micky is aan de slag gegaan bij Reclassering. In een panel van jongerenambassadeurs denkt ze mee over verschillende thema’s die bij reclassering spelen, zoals communicatie, cybercrime en adolescentenstrafrecht. Waarom het zo belangrijk is dat jongeren hierover meedenken? Dit zegt Micky er zelf over: “Iedereen verdient een tweede kans en ik vind het belangrijk dat jongeren daarbij de goeie handvatten krijgen. Als jongeren snappen wij goed wat jonge mensen drijft en kunnen we ze door onze bijdrage hopelijk helpen bij het leuker en beter maken van hun re-integratie.”

Benieuwd naar de vorderingen van de jongerenambassadeurs? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer