Nynke is jongerenambassadeur bij het Bloemencorso Lichtenvoorde

Bram, Jesse, Nora, Nynke & Robin zijn samen met nog 10 anderen als jongerenambassadeurs begonnen bij Bloemencorso Lichtenvoorde. Het panel is aan het onderzoeken hoe het bloemencorso meer jongeren kan aantrekken. Zowel als bezoekers van het bloemencorso als bouwers van de corsowagens. Niet alleen de jongerenambassadeurs zijn erg enthousiast, ook jongerencoach Simon is trots dat hij op deze manier een bijdrage kan leveren aan zijn favoriete evenement van het jaar! 

Benieuwd naar de vorderingen van de jongerenambassadeurs bij het Bloemencorso Lichtenvoorde? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer