Remco is jongerenambassadeur bij Locaal Amsterdam!

Jongerenambassadeur Remco gaat aan de slag bij Locaal Amsterdam! De woningmarkt loopt over waardoor vraag en aanbod vaak niet matcht. Dit maakt het voor starters op de woningmarkt nog lastiger om een eerste huis te bemachtigen. Daar moet verandering in komen. Locaal Amsterdam zet zich in voor deze doelgroep en wil proberen om hen een eerlijke kans te geven op de woningmarkt. Remco deelt zijn ervaringen en geeft advies om zo dit probleem tegen te gaan.

Benieuwd naar de vorderingen van Remco? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer