Sara is jongerenambassadeur bij Bibliocenter Weert!

Jongerenambassadeur Sara is al even aan de slag bij Bibliocenter Weert. Samen met andere jongerenambassadeurs willen ze er voor zorgen dat het bibliocenter een ontmoetingsplek wordt voor jongeren. Zo wordt de bibliotheek en lezen weer inspirerend voor jongeren, want dat is het zeker volgens Sara. Zelf ontdekt ze ook veel nieuwe werelden in de bieb! Tijdens het traject focussen de jongerenambassadeurs zich op het bereiken en betrekken van jongeren bij het Bibliocenter.

Benieuwd naar de vorderingen van de jongerenambassadeurs? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer