Sonja is jongerenambassadeur bij het Voedingscentrum!

Rosalie, Ekbal, Sonja en Britt zijn begonnen als jongerenambassadeurs bij het Voedingscentrum. In een panel van elf jongerenambassadeurs gaan ze brainstormen en advies geven over de communicatie van het Voedingscentrum naar jongeren. Als focusgroep geven de jongerenambassadeurs een frisse blik op de website, de brochure voor het puberspreekuur en de manier waarop zij jongeren op dit moment bereiken via bijvoorbeeld social media. Heel veel succes!

Benieuwd naar de vorderingen van de jongerenambassadeurs bij het Voedingscentrum? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer