Vera is jongerenambassadeur bij RESU16!

Jongerenambassadeurs Vera & Adam gaan samen aan de slag bij RESU16. In Utrecht en omgeving maakt RESU16 plannen om meer energie duurzaam op te wekken met windmolens en zonnevelden. De keuzes komen te staan in de Regionale Energiestrategie: de RES. Hier gaan ze advies geven, niet alleen inhoudelijk maar ook de visuele uitvoering. Zo kunnen ze hun visie delen en een frisse blik bieden! Succes Vera & Adam! 

Benieuwd naar de vorderingen van Vera & Adam? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer