Milan is jongerenambassadeur bij VVD Den Haag!

VVD Den Haag wil graag weten welke thema’s belangrijk zijn voor jongeren. Jongerenambassadeurs Britt, Milan en Thijmen kwamen met het idee om niet alleen gastlessen te geven, maar daarna ook nog het gesprek aan te gaan. Door extra bijeenkomsten te organiseren krijgen jongeren de kans om actief mee te denken over zaken die zij belangrijk vinden op politiek vlak maar ook in de stad Den Haag. De komende tijd gaan de 3 Jongerenambassadeurs aan de slag met de thema’s en het organiseren van de eerste bijeenkomsten!

Benieuwd naar de vorderingen van Britt, Milan en Thijmen? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer