Zayria is jongerenambassadeur bij de Kargadoor!

Jongerenambassadeur Zayira gaat aan de slag bij de Kargadoor! Samen met een groepje Jongerenambassadeurs gaat ze nadenken over het programma van cultureel en maatschappelijke podium, de Kargadoor. Want hoe giet De Kargadoor maatschappelijke onderwerpen in interessante evenementenformats? Door onderzoek en brainstormsessies gaan ze de komende tijd met dit vraagstuk aan de slag.

Benieuwd naar de vorderingen van Zayira? Hou onze site, Insta, Facebook en Twitter in de gaten!

Bekijk ook andere nieuwsverhalen:

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée bij Bibliotheek Eindhoven

Esmée (16 jaar) is bezig met haar jongerenambassadeurstraject bij bibliotheek Eindhoven. Zij vindt lezen erg leuk, alleen delen weinig jongeren dezelfde interesse. Daar wil ze een verandering in brengen.

Lees meer
Kennismaking met Apenheul

Kennismaking met Apenheul

Een startbijeenkomst houden vlak boven het verblijf van de gorilla’s, ik denk niet dat veel jongeren dat kunnen zeggen. Vorige maand zijn 7 jongerenambassadeurs gestart met hun project bij Apenheul.

Lees meer
Kennismaking met de TU Delft

Kennismaking met de TU Delft

Afgelopen maand zijn jongerenambassadeurs Roel, Youri, Niels, Feran, Stan & Koen gestart met hun traject bij de TU Delft Science Centre. Zij gaan de komende zes maanden advies geven hoe jongeren op de middelbare scholen enthousiast kunnen worden gemaakt over techniek en wetenschap.

Lees meer